Moderata seniorers onsdagsmöte

När: Torsdag den 6 december, kl. 14.00

Var: Ebba Grips rum på Slottet

Välkommen till årets sista möte med Moderata seniorer i Danderyd. Inbjuden talare är denna gång Hanna Bocander, föreslagen som ny Kommunstyrelseordförande i Danderyd. Hon kommer att presentera sig själv och mera ingående gå igenom överenskommelsen mellan Moderatarena, Liberalerna och Kristdemokraterna ”Ett grönt och tryggt Danderyd med Sveriges bästa, förskola och äldreomsorg”. Vi presenterar även den moderata bemanningen i olika nämnder – om den inte redan är känd.

Vi kommer också att göra en valanalys efter ett frågeschema upprättat av Fredrik Näslund som ju ansvarar för vår moderata valanalys i Danderyd. Det ger tillfälle att diskutera vilka frågor vi Moderata seniorer tycker skall drivas i Danderyd den kommande mandatperioden. Jag presenterar också namn på personer vi kan bjuda in på våra möten 2019 och tar tacksamt emot förslag

Varmt välkomna torsdagen den 6 december (Obs ändrat dag) 14.00 i Ebba Grips rum. Vi bjuder på kaffe och Lussekatter

Erik Hafström