Inbjudan till Politiska klubben – Tema EU

När: Torsdag 25 april Klockan 18.30
Var: Djursholms slott, KSO:s rum

I samarbete med styrelsen för Danderydsmoderaterna har jag fått äran att i ny tappning återuppväcka den legendariska Politiska klubben.
Syftet med Politiska klubben är att skapa ett exklusivt forum för moderata medlemmar att under fria och lättsamma former diskutera och debattera politik. På Politiska klubben ges du möjlighet att testa och vässa dina argument.
En ”hemlig gäst” inleder aftonen och debatten med ett kort föredrag om EU. För att få en livfull debatt kommer det att framföras ett antal påståenden kring EU som du kommer att få ta ställning till om du är för eller emot. Taket är högt och du förväntas delta aktivt.

Pizza och två glas vin (eller alkoholfritt alternativ) till självkostnadspris d.v.s. 100 kr/person Begränsat till 25 deltagare och det är principen om först till kvarn som gäller. Anmälan sker till hanna.bocander@danderyd.se Skriv Politiska klubben – EU i rubrikfältet.
Ser fram emot en spännande afton!
Varmt välkommen,
Hanna Bocander Kommunstyrelsens ordförande i Danderyd