Moderata seniorer den 28 oktober

När: Onsdag den 28 oktober, kl.13.30
Var: Banérsalen, Slottet

Försvarsminister Peter Hultqvist har nu fram sin försvarsproposition, mer konkret och med skarpare uttalanden än vad man är van vid. Tydligt pådriven av moderata försvarspolitiker. Det är därför mycket glädjande att vi onsdagen den 28 oktober 13.30 (Obs datum och tid) kan hälsa välkommen till oss Moderata seniorer, ordföranden i Försvarsutskottet och Moderaternas främste företrädare i Försvarsberedningen riksdagsledamoten Pål Jonson. Han ger sin och Moderaternas syn på de aktuella försvarsförhandlingarna under rubriken ”Ett trovärdigt försvar”.

Välkommen till Banérsalen, Djursholms slott. Antalet deltagare i Banérsalen är begränsat till 20 så först till kvarn gäller. Anmälan att deltaga går till Ingrid Erneman under adress i-erneman@tele2.se. Ingrid bekräftar Ditt deltagande. Om Du som kommit med får förhinder vänligen meddela Ingrid.

Vår KSO Hanna Bocander inleder vårt möte och informerar om det politiska läget i Danderyd inför budgetdebatten den 2 november

Välkommen till en intressant diskussion

Erik Hafström