Inbjudan till politikutveckling – 5, 11 och 26 maj

 

Vad säger vi i valstugan 2022?

Kom och påverka hur vi formulerar budskapen i vår politik

För nästan exakt ett år sedan startade vi upp arbetet med att utveckla vår politik inför valet 2022. Sex grupper har arbetat sedan dess i sina respektive områden och har nu avslutat sitt arbete och lämnat över rapporterna till styrgruppen för politikutvecklingen. Stort tack till er alla för ert fina arbete och stora engagemang!

Nästa steg i arbetet är att vi alla ska få möjlighet att lämna synpunkter på det som grupperna kommit fram till innan vi sammanställer underlagen till ett gemensamt valmanifest i höst. Vi hoppas på att så många av er som möjligt har möjlighet att ansluta till våra möten och påverka vår framtida politik. Först ut är ”Förskola och skola” och ”Äldreomsorg och social omsorg” som har letts av Linnéa Sundman respektive Carina Erlandsson. Därefter följer ”Trafik, teknik och fastigheter” och ”Kultur och fritid” med Leo Smidhammar och Robert Nibelius. Avslutningsvis stöter och blöter vi byggpolitiken med Claes Breitholtz.

Förskola & skola / Äldreomsorg, social omsorg  –  5 maj 18-20

Trafik, teknik & fastigheter / Kultur & fritid – 11 maj 18-20

Byggande (Claës Breitholtz) – 26 maj 18-20

 

Mötena sker helt digitalt. Zoom-länk skickas ut till de som anmält sig vid lunchtid samma dag som respektive möte äger rum. Anmälan till danderyd@moderaterna.se.

 

Vi ser mycket framemot att få diskutera fram vår politik med er!

 

Christian Hoas                                   Johanna Hornberger
Ordf. Moderaterna i Danderyd          Gruppledare kommunfullmäktige