Moderata seniorer den 3 november

Var: Banérsalen
När: kl. 14.00

Om ”Ett alternativt sätt att vara aktiv pensionär” talar Chris Heister onsdagen den 3 november.

Chris Heister har som flera av Er vet ett långt förflutet i Moderaterna bl.a som nära medarbetare till Carl Bildt, finanslandstingsråd i Stockholms läns landsting, landshövding i Västerbotten och Stockholm.
Hon började sin politiska karriär inom kommunpolitiken i Danderyd.

I anslutning till vårt möte kommer vår KSO Hanna Bocander informera om Danderydspolitiken och då självklart om Ordförandens budgetförslag som kommer att diskuteras den 8 november då slaget om Danderyd valåret 2022 påbörjas. Och kanske också en bild från Moderaternas nyligen genomförda arbetsstämma.

Hjärtligt välkomna till Banérsalen onsdagen den 3 november 14.00. Ingen anmälan behövs. Och vi kommer att lägga lite krut på att akustiken blir bättre under föredrag och diskussioner

Varmt välkomna!

Erik Hafström