Moderata seniorer den 3 oktober

När: den 3 oktober kl 13.00

Var: Banérsalen på Djursholms slott.

Efter ett mycket lyckat valresultat för oss Danderydsmoderater börjar nu det politiska arbetet under en ny mandatperiod. Första inbjuden gäst till oss är vår förbundsordförande och riksdagsman Kjell Jansson som kommer till Banérsalen på Slottet måndagen  den 3 oktober 13.00 (Obs ändrat tid och datum).

Kjell kommer att tala om ”Reflektioner efter valet”. Bör ge upphov till en livlig debatt. Medverkar gör också en av valets verkliga vinnare, vår KSO Hanna Bocander. I Danderyd påbörjas nu förhandlingar med de politiska partierna om framtida samarbete, fördelning av nämndposter mm. Med andra ord laddat politisk aktivitet i Danderydspolitiken.

Hjärtligt välkomna till höstens första möte med Moderata seniorer.- Ingen föranmälan behövs och alla moderater i Danderyd är välkomna

Erik Hafström