Nu börjar valrörelsen!

Affischeringsstarten är ett tydligt tecken på att det nalkas valrörelse. I år är det som bekant val till Europaparlamentet och du kommer därför att se många av våra Moderata företrädare och medlemmar söka samtal eller dela ut flygblad på våra torg. Vi kommer även att genomföra dörrknack, dvs att vi knackar på hemma hos dig för att påminna om det viktiga valet samt försöka svara på dina frågor så gott det går.

Hur gör jag om jag vill veta mer om Moderaternas politik?

Vi vill mer än gärna berätta om vår politik, både för Europa men förstås även lokalt. Om du ser någon av oss Moderater (vi brukar ha tröjor med stor M-logga på oss), tveka inte på att komma fram och ställa just dina frågor.

Jag gillar Moderaterna! Hur kan jag stötta er?

Du stöttar oss bäst genom att bli medlem i partiet. Ett medlemskap kostar 100 kr och det finns inga förpliktelser för dig att bli aktiv. Många av våra medlemmar väljer att vara just “stödmedlemmar”. Om du vill engagera dig i lokal-, region- eller rikspolitiken, hör gärna av dig, så hjälper vi dig vidare.

Du kan bli medlem genom denna länk: Bli medlem!

Dagen efter valet till Europaparlamentet, dvs den 10 juni, kommer vi Moderater att börja med att ta ned alla affischer igen samt återvinna dessa. Det kan ske att vi ibland missar att ta ned enstaka affischer. Om du som medborgare ser någon affisch sitta uppe långt efter valdagen, meddela oss gärna! Vi ska då se till att ta ned dessa så fort som möjligt.

Vad händer med affischerna efter valet?

Det går också bra att meddela oss ifall något annat partis affischer inte har plockats ned. Vi kommer då ta kontakt med det berörda partiet och se till att detta åtgärds så fort som möjligt.

Du når oss via mejl på danderyd@moderaterna.se