Olle Reichenbergs fredagsbrev 20 juni

Denna vecka skickar jag Fredagsbrevet redan onsdagen den 20 juni. Det beror på att det är midsommarafton på fredag, och att jag tänker vara ledig imorgon. Detta brev blir också det sista jag skickar före sommaren. Jag kommer att arbeta också nästa vecka, men går därefter på semester. När jag återupptar mitt “brevskrivande” blir det i början av augusti då valrörelsen drar igång.

I måndags hade vi en valutbildning för moderater som vill vara med och jobba i valrörelsen. Ca 50 personer infann sig på Djursholms slott, vilket verkligen är glädjande! Det visar att vi är många som vill vara med och jobba för en ny regering och för fortsatt moderat styre i Danderyd.

Alla Fredagsbrevets läsare är mycket välkomna att göra en insats i valrörelsen! Ett exempel på en enkel men viktig uppgift är att dela valsedlar utanför en vallokal under två timmar på valdagen den 9 september. Men det behövs också hjälp med flygbladsutdelning, bemanna valstugan, dörrknackning, att skriva inlägg på sociala medier mm mm. Carina Erlandsson samordnar anmälningar till kampanjen, så kontakta henne på danderyd@moderaterna.se och berätta vad du kan hjälpa till med!

Vårt kommunalpolitiska handlingsprogram, “Ett ännu bättre Danderyd”, beskriver vad vi vill göra om vi får fortsatt förtroende att leda Danderyds kommun mandatperioden 2019-2022. Du kan läsa handlingsprogrammet här: https://danderydsmoderaterna.se/2018/06/13/ett-annu-battre-danderyd-kommunalt-handlingsprogram-2019-2022/ Tag gärna en stund under sommaren och läs igenom programmet, så är du väl förberedd på väljarnas frågor om vad en röst på Moderaterna i Danderyd innebär!

Nu ber jag att få önska alla Fredagsbrevets läsare en riktigt fin midsommarhelg (även om vädret verkar bli sisådär), och därefter en riktigt skön och avkopplande sommar! I augusti kavlar vi upp ärmarna igen och kör – ända in i kaklet!